Spil Stedet » Puslespil » Peg og Klik-spil » Try to Escape
8.3 / 10 - 503

Try to Escape

Forsøg at flygte fra rummene i de her udfordrende peg-og-klik spil. Målet er at samle objekter, der kan hjælpe dig med at undslippe den situation du befinder dig i. Åbn skuffer, undersøg lamperne og kig under tæppet for at undslippe. Prøv at blive færdig uden at skulle bruge vejledningen!

Elsker du at forsøge at undslippe? Hvis det er tilfældet, skal du prøve vores samling af de bedste Flash undslippe spil på internettet. De er gratis at spille online, så du ikke behøver at bekymre dig om at skynde dig. Du kan tage dig god tid og forsøge at klare dig gennem alle niveauer i hver eneste spil, hvis du har tid og lyst! For en masse spænding og kuldegysninger, tjek Hjemsøgt Hus. Som navnet siger, er du i et hjemsøgt hus i dette spil og skal finde din vej gennem alle niveauer, så du kan slippe ud. Dette spil er sjovere end skræmmende, men det appellerer til masser af forskellige slags gamere.
Hvis du elsker peg og klik adventure spil, bør du spille Bowja The Ninja 2. Gameplayet er hurtigt, men det tager masser af færdigheder få den højeste score. Tag dig god tid med de tidlige niveauer for at lære hvordan man styrer, så du kan jorde senere baner! I Insidia, er du strandet på en fjern øde planet og skal indsamle reparationssæt til at få dit rumskib op at køre. Kan du undslippe planeten, før du løber tør for tid? Alle vores Flash undslippe videospil er gratis at spille online, så længe du vil.