Spil Stedet » Spil for Piger » Makeover-spil » Udklædning af Par
8.3 / 10 - 2985

Udklædning af Par

Hvad er grunden til at se fantastisk ud, når din partner ikke gør det? Det her er skøn træning til at øve dine påklædnings evner. Ikke kun for dig, men også for din partner.

At påklæde én person er rart, men vores Flash par udklædnings spil er endnu bedre! I stedet for bare at gøre en person klar, skal du komme på tøj og tilbehør til par! En masse børn elsker disse typer spil og dem der er i denne kategori er meget bedre, fordi de omfatter to mennesker i stedet for kun én. I Valentine Date, har du kun femten minutter til at blive klar til den store Valentinsdag date! For fans af Flash dress-up spil, er dette et sikkert hit. Med så mange muligheder at vælge imellem, er du sikker på at finde det perfekte outfit til den romantiske udflugt.
Du skal få børnene klar til skole i Dreng Pige Påklædning. Mens det er meget enkel og let at forstå, er dette par påklædnings spil sjovt at spille. En af de ting, vi kan lide ved detteer alle de forskellige muligheder, der er tilgængelige, herunder tilbehør. Når du spiller Sødt Par Påklædning, kan du vælge frisurer, tøj, tilbehør og meget mere. Det eneste der holder dig tilbage i dette spil er din fantasi. Når du bruger et par timer på dette spil, kommer du stadig til at have en masse forskellige muligheder for at prøve.