Spil Stedet » Sportsspil » Wakeboarding
8 / 10 - 1908

Wakeboarding

Tjek de her sindssygt wakeboarding spil ud! Stunt ligesom en professionel uden at forlade dit hus, og uden at blive våd af vand. Konkurrer imod andre og få den højeste score.

Wakeboarding Flash spil kan være masser af sjov. Hvis du er god nok, kan du lave de bedste stunts og indsamle den højeste score. For alle der kan lide surfing spil, vil titler i denne sektion være meget interessant. Den gode del er, at du kan spille alle vores online krigsspil gratis - selv multiplayer. I Wakeboarding, skal du undgå forhindringer og ramme ramper, så du kan lave hop og tricks til at samle point. Har du hvad der skal til for at blive wakeboarding mester? Det kan du finde ud af med dette spil. Du kan spille gratis så mange gange som du ønsker.

For en masse af våd og vild sjov i vandet, prøv Jetski Rush. Det er ligesom en masse andre Flash jet ski spil på nogle måder, men det har også nogle aspekter, der er anerledes. Hvis du er fan af spil i denne genre, anbefaler vi, at du tjekker denne titel ud. I Surf or Sink, skal du sørge for at du ikke synker til bunds! Dette spil er virkelig vanedannende og vil få dig til at spille i flere timer ad gangen. Hvis du er god nok, kan rangere blandt dem med den højeste score.