Spil Stedet » Puslespil » Kædereaktionsspil » Wayfinder
8.6 / 10 - 60

Wayfinder

Vores online vejfinder spil er fantastisk underholdning for alle som godt kan lide simpelt gameplay, men som også godt kan lide at bruge hjernen. I vores vejfinder spil, vil du være nødt til at interragere med dine omgivelser for at kunne færdiggøre historien og nå dit mål. Spillene er normaltvist nemme at spille, men en udfordring at færdiggøre. Vi er sikre på at du vil elske vores vejfinder spil!

For fans af puslespil eller tankespil er vores samling af fantastiske Flash Vejfinder spil sikre på at holde dig underholdt i timevis. Gameplayet i de fleste af disse er virkelig simple, men de er stadig en udfordring at mestre. Hvis du er en gamer med en hjerne, der kan lide at tænke tingene igennem og løse gåder, kommer du til at elske disse spil. Den blå beanie blev stjålet af en fugl i Den Blå Beanie. Har du hvad der skal til for at løse alle gåderne i dette spil? De kan være udfordrende, men vi tror alle, der kan lide at gennemtænke puslespil eller tankespil kommer til at elske dette spil.
I The Evil Penguin det tæller, hvor mange klik det tager dig at komme igennem hvert niveau. Kan du finde vejen til den anden side af skærmen? Jo mindre tid det tager dig, jo højere score vil du få i sidste ende. Dette spil er simpelt, men stadig sjovt for nogle typer spillere, der kan lide Vejfinder videospil. I Pyjaman, spiller du en lille dreng, der skal finde sin vej gennem hver af skærmene. De første er virkelig simple, men spillet får en masse mere udfordringer som du kommer hen ad vejen. Vær forberedt på at have en masse sjov, mens du forsøger at finde vej gennem alle niveauer i dette spil!