Spil Stedet » Børnespil » Winnie the Pooh
8 / 10 - 2626

Winnie the Pooh

Peter Plys er en af de mest populære og sødeste bjørne i hele verden. Peter Plys bøgerne er blevet oversat til mere end 30 sprog! Grisling, Tigerdyr, Ninkaninus og Plys har brug for din hjælp i de her afhængighedsskabende flashspil. Vil du hjælpe dem med at løse deres problemer?

Vores Peter Plys Flash spil kategori har noget for spillere i alle aldre. Fra simple puslespil til dress-up og make-up spil, har vi et Plys video spil for alle. Du kan spille ​​dem online gratis. Hvis du er fan af Tigerdyret eller nogle af ​​Plyses venner, så vil du elske spillene i denne sektion. For et sjovt og simpelt spil, så prøv Tiger Glidende Puslespil. Denne lille hjerne vrider har en favorit karakter fra Peter Plys universet. Selvom dette spil ikke er svært, tror vi stadig, ​​det kommer til at være et hit med et barn, der elsker showet.
For et sjov påklædnings mode spil, så prøv Påklædning Piglet. Selvom denne karakter ikke er alles favorit, elsker nogle børn den lille gris. At kunne spille dress-up med Grisling er en drøm for nogle børn. Dette er et sikkert og sjovt spil, som mange børn kommer til at nyde en hel del. Du vil få brug for at bevæge dig hurtigt for at fange al honningen i Honninghøst. Gameplayet er virkelig nemt at finde ud af, men det kan stadig være masser af sjov for alle, der elsker Peter Plys. Kan du samle al honningen i tide?