Spil Stedet » Spil for Piger » Winx-spil
8.2 / 10 - 6927

Winx-spil

Bloom, Stella, Tecna, Flora, Layla og Musa er klar til eventyr! Kan du hjælpe dem med at lege vores udklædningsleg, male, lave mad og lægge puslespil? Med Bloom og hendes Winx Club venner er du sikret at have det sjovt. Mor dig med disse Winx spil og del resultaterne med dine egne veninder!

Er du fan af Bloom, Stella, Tecna, Flora, Layla eller Musa? Hvis ja, vil du elske vores Flash Winx spil. Baseret på hit tegnefilm feerne, vil disse spil holde børn underholdt i timevis. Spillene i dette afsnit er gratis at spille online, så du ikke behøver at bekymre dig om at børnene spiller for meget. For mindre børn er at starte med Winx Bloom MakeOver en god idé. Dette er et simpelt Flash make-over spil, der er let at forstå og spille. Det sjove kommer i alle de forskellige varianter, der kan designes. Med en masse af de foretrukne Winx karakterer i spillet, kan du forstå, hvorfor vi skulle tage det med.
Et andet sjovt påklædnigns spil er Winx Club Layla Dress Up. I dette, skal du hjælpe Layla pynte. Dette spil er simpelt og let at spille, men tilbyder timers underholdning. Med så mange forskellige kombinationer af outfits til rådighed, kan du designe endeløse fashion outfits. For endnu mere dress-up sjovt, så prøv Winx Club Flora Dress Up. Uanset hvilken karakter fra Winx du kan lide, er vi sikre på at have et spil for dig. Tag et kig rundt og se hvilket et du ønsker at spille først. De er gratis at spille online, så du kan spille så mange som du vil.