Spil Stedet » Klassiske Spil » Worms
8.8 / 10 - 5297

Worms

Worms serien handler om de ikke så nuttede orme, der for alvor udrydder hinanden med de sygeste våben du kan forestille dig. De her små, onde bæster gør alt hvad der står i deres magt for at skyde deres modstandere og det omkringliggende landskab fuldstændig i smadder. Men de venter pænt på, at det bliver deres tur. Det første Worms spil blev udgivet i 1995 af engelske Team 17 til Amiga computerne. En succes som Worms har altid nogle gratis flash spinoffs, som vi alle har samlet på denne side. Dræb dem!

Leder du efter online-Worms-spil? Du er kommet til det rette sted! I dette afsnit har vi nogle af de allerbedste Flash Worms spil du kan spille online gratis. Det er rigtigt, du kan spille så meget som du ønsker uden at betale. Dette gør disse strategispil endnu sjovere at spille. For et spil, der ligner Worms, men involverede gigantiske pansrede køretøjer, prøv Big Battle Tanks. Vær forberedt på at bruge lidt tid på dette, som du lærer kontrollerne. Når du gennemskuer det grundlæggende, kan du bruge en masse tid på at forsøge at klare alle niveauerne. Spillet bliver sværere, som du kommer hen ad vejen.
PicoPico
80%
For et andet turbaseret Worms-type spil, så prøv Territory War, som nok vil holde dig beskæftiget et stykke tid. Det grundlæggende i dette spil er enkelt, men det tager en masse strategi for at klare det hele vejen til enden. Kan du udstede kommandoer, der tager dig hele vejen til den endelige kamp? For et pirat eventyr, prøv at spille Raft Wars. Dette spil har fantastisk grafik og er virkelig vanedannende. Du kommer til at ønsker at blive ved med at spille, indtil du mestrer spillet. Dette er et af ​​vores foretrukne Flash spil baseret på det klassiske Worms computerspil.