Spil Stedet » Action Spil » Xiao Xiao
8.9 / 10 - 2803

Xiao Xiao

Xiao Xiao blev originalt fremstillet i 2001 af kinesiske Zhu Zhiqiang. I de her voldsomme spil skal du smadre og destruere dine med-tændstikmænd med alle mulige kampsportkneb og våben. Ikke for svage sjæle!

Kan du lide Flash tændstikmand spil? Vi har nogle af de bedste online tændstikmand spil at spille gratis. Uanset om du kan lide action og eventyr eller noget, der vil udfordre din hjerne og kræver strategi, har vi noget for enhver type gamer i denne kategori. Til at begynde med, kan du prøve at spille Electric Man 2. Hvis du kunne lide Street Fighter eller andre kampspil på din konsol, vil du nyde at se to tændstikmænd kæmper på skærmen. Grafikken i dette spil er faktisk bedre, end du måske tror. Gameplayet er, hvad der vil få dig til at komme tilbage for at spille igen og igen.
Hvis du kunne lide Mafia Wars, kommer du til at elske Sindicate. Dette er et spil, der er for det mere modne publikum, men det er et, der vil lade dig kontrollere byen gennem ethvert middel nødvendigt! Har du hvad der skal til for at være konge af underverdenen? For noget tændstikmand platformspil sjov, så prøv Rage 3, som vil få dig til at ønske at niveauerne blev ved for evigt. Den gode nyhed er, at der er en hel del udfordringer for dig i dette spil. Kan du nå til den bitre ende? Kun de bedste spillere kan dette.
CQCCQC
82%