Spil Stedet » Sportsspil » Yetisports
8.8 / 10 - 1158

Yetisports

Yetisports er en serie af online spil, der startede med de velkendte penguin clubbing spil, der først så dagens lys tilbage i januar 2004. Siden da er konceptet blevet påført mange forskellige spil, hvilket har ført til sjove og afhængighedsskabende flashspil. Led ikke længere, for vi har samlet dem alle her til dig. Mor dig godt!

Leder du efter vanedannende og sjove Flash spil? Så har du fundet den rigtige kategori. Vores Yetisports spil er baseret på det berømte slå pingviner spil fra 2004. Med disse variationer, får du al eventyret og spændingen med lidt forskellige variationer af det fælles tema - en kold locale og masser af kampe. Spillet Ram Pingvinen er meget som det spil, der startede denne genre. Gameplayet er enkelt og intuitivt, men du er nødt til at øve lidt for at få den højeste score muligt. Dette er et sjov og fjollet spil, der vil holde dig underholdt.

Et andet godt Yetisports spil vi kan lide, er Blodig Sæl-hop. I dette spil, skal du smide en pingvin i luften og bounce det på den helt rigtige måde, så du kan få flest point. Du kommer til at ende med at spille dette spil i et stykke tid, hvis du begynder at spille. I Flamingo Drive bruger du en flamingo til at ramme pingvin. Kan du få den længste afstand og tilføje lidt stil og flair på samme tid? Dette spil er udfordrende, sjovt og underholdende. Som med alle vores andre Yetisports Flash spil, er dette gratis at spille online!