Spil Stedet » Klassiske Spil » Zelda
7.7 / 10 - 6641

Zelda

Zelda er en legendarisk spilserie, der oprindeligt stammer fra 1986 og blev skabt af Nintendos Shigeru Miyamoto og Takashi Tezuka. I disse spil, spiller du som eventyreren Link, der ofte skal redde prinsesse Zelda fra seriens skurk Ganondorf. Spillene foregår for det meste i landet Hyrule. Vi har samlet alle de gratis flash spil med Zelda til dig her!

Vores Flash Zelda-lignende spil vil holde eventyrere underholdt i timevis med flere quests, evnen til at levele op, og naturligvis alle de store våben, rustninger og magiske genstande. En del RPG og en del actioneventyr vil disse spil tilfredsstille selv den største gamer. Det bedste er, at du kan spille alle spil i denne sektion gratis online. For noget klassiske Zelda sjov, tjek Zelda Abentuer, hvis du har lidt tid og ønsker at komme ind i historien i dette spil. Grafikken er temmelig godt, men som du ved, handler det mest om historien og gåderne ud over kampene, du skal gennemføre.

En anden god titel, vi har i dette afsnit er Zelda Legend. Du kommer til at være virkelig bekendt med dette top down eventyr, men du vil blive overrasket over nogle aspekter af dette spil. Hvis du er en fan af Link skal du spille dette spil, og se om du kan nå hele vejen til enden. For et andet godt eventyr, så prøv Zelda the Seeds of Darkness. Som Link, er du nødt til at kæmpe mod en række væsener, indsamle bedre rustning og våben, og løse gåder, så du kan komme til slutningen af spillet i et stykke.