Spil Stedet » Puslespil » Match 3-spil » Zuma
9 / 10 - 7404

Zuma

Hovemålet i ethvert Zuma spil er, at skabe tråde i samme farve, med mindst 3 perler, ved at skyde dem mod en stor kæde. Jo større kæde du kan samle, jo flere point. Der er mange forskellige udgaver med forskellige farver og temaer. Det originale Zuma spil blev udgivet i 2003 af PopCap Games, men som du kan se nedenfor findes der nu mange gratis versioner. Held og lykke!

HeruHeru
82%
Hvis du ikke har hørt om Zuma spil, er forudsætningen enkel. Spillet har strenge af perler. Du skal få mindst tre perler i træk i den samme farve ved at skyde andre på en større kæde. Dette lyder kompliceret, men det er faktisk mega sjovt. Hvis du kan lide boble shooter spil, så vil du kunne lide denne kategori. I Fairy Town, skal du matche perler. Gameplayet ligner den oprindelige Zuma, men dette flash spil tilføjer lidt friskhed til spillet. Hvis du er fan af det klassiske match farverne spil, tror vi at, ​​du også vil kunne lide dette spil.
VoozVooz
80%
BruBru
78%
For sports fans, er Sport Zuma et godt valg. I stedet for juveler eller perler, bruger dette spil bolde fra forskellige sportsgrene. Ved at line tre i træk op begynder du at rydde kæden. Dette spil vil holde dig beskæftiget i lang tid, mens du forsøger at komme til det endelige niveau og faktisk løse det. Vores samling af Flash Zuma-lignende spil er sjove at spille online, når du vil. Den seje del er, at de er gratis at spille. Dette betyder at du kan prøve så mange som du vil i dette afsnit uden at bekymre dig om at få en kæmpe regning.
WraxWrax
78%