Spil Stedet » Action Spil
8.9 / 10 - 25460

Action Spil

Prøv alle vores adrenalinfyldte Action Spil. Det vi har er en stor samling af alle mulige forskellige action spil. Du kan skyde dig vej igennem flere forskellige baner af blodtørstige fjender eller forsvare din base imod fjender, dit valg!

Kan du lide action og spænding i dine videospil? Så har vi dig dækket ind, med vores fulde samling af gratis Flash spil, som er fulde af alle slags action. Fra ræs, til skydning, til løb, til at svinge fra reb for at redde prinsessen, så har vi noget til alle slags gamere i vores Action Spil kategori.
Nogle af disse spil, kan godt indeholde vold, men at kæmpe mod zombier og aliens er ikke nødvendigvis en dårlig ting! Mængden af død og ødelæggelse vil variere fra spil til spil. Bare rolig, vi har en masse spil som ikke er voldelige, men stadig indeholder masser af action. For disse, tag et kig i vores Boxing Games. Okay, måske er de også en lille smule voldelige. Du kan altid tjekke vores action-pakkede kategori. For dem som kan lide skydespil i førsteperson, har vi et gratis Flash spil, som du bare må prøve. Green Beret Castle Assault kaster dig lige ind i actionen. Det fede ved dette spil er, at du kan komme i højere levels og spillet bliver sværere, men ikke umuligt at slå. Hvis du har lidt tid at slå ihjel, så skal dette spil nok passe dertil og underholde dig i noget tid.