Spil Stedet » Børnespil
8.4 / 10 - 4480

Børnespil

Disse spil er bestemt udvalgt til den yngre aldersgruppe. Du kan blive bedre end dine klassekammerater ved at lære verdens lande og byer i vores Topografi spil eller du kan bare nyde nogle seje farvespil!

Du behøver ikke bekymre dig om indhold, når det kommer til vores gratis samling af Flash spil til børn, som vil underholde og gøre dine små glade. Vi har alle slags gratis spil til børn, blandt andet Farvebøger og Memory. Uanset hvad dit barn kan lide, er der en god chance for at vi har et spil, som vil få dem til at grine og have det sjovt. Vi har et stort udvalg af Dora Spil til drenge og piger, som elsker denne populære tegnefilm.
En af de bedste ting ved vores samling af børnespil er, at mange af de er lærerige. Det er rigtigt, dit barn kan lære og have det sjovt på samme tid. Faktisk, vil nogle sige, at dette er den bedste måde at lære noget på, fordi det man lærer hænger fast.Alpha Drive er et lærerigt spil, som kan hjælpe dine børn med at lære alfabetet. Coloring Princess er et andet hit ved pigerne. Spillet lader dit barn male med 72 forskellige farver! Det bedste er at der ikke er noget rod eller rengøring, når du er færdig. At male en prinsesse har aldrig været sjovere. Og det er bare et af de mange gratis flash spil til børn, som vi tilbyder.