Spil Stedet » Eventyr Spil
7.8 / 10 - 7530

Eventyr Spil

Tag på eventyr med de her seje spil. I denne kategori har vi en lang række eventyrspil for at underholde dig i timevis. Du kan styre din egen virksomhed eller forsøge at undslippe fra et lukket rum i vores cool flugtspil! Prøv dem alle!

Online adventure spil har eksisteret siden videospils begyndelse. Fra RPG eventyr til side-scroll Super Mario og Sonic platformspil, vi har fundet noget til alle slags gamere. Vi tilbyder endda fjollede Hop & Løb spil. Vil du vide hvad de bedste Eventyr Spiler? Her er et udvalg du kan starte med. Mushroomer er et vidunderligt platformspil, med god grafik og masser af side-scroll gåder og eventyre. Hvis at kæmpe er mere din stil, så tjek Swords And Sandals 2 ud, hvor du skal træde ind i arenaen og kæmpe for at for erfaring og komme i højere levels.
Ultimative Flash Sonic er et af de bedste spil i vores samling af Sonic. Det er et klassisk platformspil, som vil få dig til at genopleve fortidens videospil. Spillet har stadig masser af action og oplevelser, så bare rolig. Hack Slash har en mange forskellige våben og rustninger som du kan få for at gøre din karakter bedre, mens du kæmper mod større og større monstre. Ja, dette spil er centreret omkring mange slåskampe, men det er faktisk også meget udfordrende. Tror du, at du kan "hack and slash'e" dig til toppen af ranglisterne?
YokoYoko
81%