Spil Stedet » Færdighedsspil
8.7 / 10 - 12598

Færdighedsspil

De her færdighedsspil tester dine gaming evner med en masse forskellige spil, der alle har forskellige mål. Nogle kræver, at man balancerer objekter på den rigtige måde. Andre har mere klassiske temaer, som Tetris. Prøv alle spillene for at afprøve dine evner indenfor de forskellige genrer!

Har du færdigheder? Hvis du har, så kommer du til at elske alle de gratis flash spil, som vi tilbyder. Fra det klassiske Tetris Sprint og dets faldende blokke til at rulle kugler på den rigtige måde i Civiballs, får du mulighed for at bruge din hjerne og vise dine færdigheder, på samme tid. Uanset din alder, kan denne slags spil få tiden til at gå hurtigt! Pac-xon er baseret på et klassisk arkade spil. Du bevæger dig omkring i en labyrint, mens du spiser prikker og jagter spøgelser - eller bliver jagtet af dem! Hvis du kan nå til det sidste level i dette spil, har du nogle fede færdigheder i klassiske spil.
I spillet der simpelthen bare hedder Run, er spillet at undgå forhindringerne og få dig til slutningen. Synsvinklen på dette flash spil, som er fra hovedpersonens synsvinkel, gør dette spil endnu mere intenst. Dette spil beviser at ikke alle Færdighedsspil er skabt lige! Når man taler om klassiske videospil, hvad så med Bubble Trouble? Det er et af de bedste færdighedsspil, som har været omkring for evigt, men som stadig er masser af sjov. Idéen er simpel - spræng ballonerne, men mens du spiller, vil du kunne se at det ikke er så nemt, som du måske tror!