Spil Stedet » Klassiske Spil
8.2 / 10 - 5789

Klassiske Spil

Det er det bedste sted til dine klassiske spil. Hvis du er et firser barn har du sikkert spillet [tag 137] og [tag 174]. Nyere klassikere som [tag 203] og [tag 106] kan du også spille her. Disse spil vil garanteret tage dig tilbage i tiden!

Er du et barn af 1980’erne eller endda 1990’erne? Hvis du er så vil du, som medlem af konsol-generationen, elske vores samling af klassiske videospil. Det bedste er at du kan spille disse gratis Flash spil, uden at bruge en masse femmere i en arkade eller købe en konsol. Vi har alt du har brug for lige her.
Vi har alt fra Space Invaders til Breakout og alt derimellem. Mens nogle af vores spil holder sig til originalen, har vi også Flash spil, som tager de klassiske videospil, som du elsker og giver dem nyt liv. For eksempel, er en hel del forskellige 2D og endda 3D versioner af det klassiske Pacman arkadespil, tilgængelige til at underholde dig. Når du synes at du er træt af at spise prikker og jagte spøgelser, kan du endda gå endnu længere tilbage i tiden og nyde et enkelt spil pong? Som et af de allerførste videospil, var Pong et hit i de sene 70’ere og 80’erne. Gå en tur tilbage i tiden og spil et godt klassisk spil, gratis online. Vi har klassiske videospil til alle, også Zombie Invaders 2, som er baseret på det klassiske Space Invaders.