Spil Stedet » Platform Spil
8.3 / 10 - 65535

Platform Spil

Nyd vores store samling af platformspil. Fra actionfyldte løb-og-skyd spil til Mario platformspil, vi har det hele! Disse spil garanterer dig timevis af underholdning!

Hvis du er en gamer af den gamle skole, så vil du gå agurk over vores samling af platform spil. Om du er til side-scrollere (tænk på Super Mario eller Sonic) eller du er mere til Hop & Skyd eller endda Jump to the Top, så vil disse gratis flash spil komme til at tage dig med tilbage I tiden. At kunne spille konsolspil gratis online, er en drøm gået I opfyldelse for mange mennesker. Hvis du er en af dem, skal du ikke engang bruge en controller for at få del I spændingen. Med spil som Mario Boxing, Super Mario Cross Game og , kan du se at vi tager enormt meget højde for kvaliteten af de spil vi inkluderer på vores side.
RunRun
89%
Det virkelig fede ved vores samling af platform spil er at der er så stort et udvalg. For eksempel, har du sådan noget som Armadillo 1 - som har to efterfølgere forresten - hvori historien er en lille smule skør, men spillet fungere stadig på mange forskellige niveauer. Så har du et andet spil, som Kvinde på Toppen. Raze kan godt tage dig et stykke tid at slå. Med 15 forskellige levels, som er spækket med eventyr, kommer du til at bruge lidt tid med den her. En af de seje ting er at hvis du klarer den gennem “human campaign”, så låser du “alien campaign” op og spiller på den anden side!
RazeRaze
88%