Spil Stedet » Puslespil
8.7 / 10 - 31260

Puslespil

Udfordr dig selv med en af de her sjove puslespil. Med en samling af puslespil og gåder som den her bliver du hurtigt den smarteste mand eller kvinde, når du først har gennemført dem alle! Det er tid til at bruge hjernen og løse opgaverne!

Hvis du kan lide gåder, så er du heldig. Vi har en hel del underholdende hjernevridere vil beskæftige dig I timer af gangen. Du kan Sammensæt Farverne eller endda Match Shapes. Nogle af de mest populære gratis flash spil I denne kategori erGold Strike, Uventede Fliser og Sport Zuma. Og hvis du kan lide Mahjong flash spil, har vi dig dækket. Vi har flere forskellige versioner af dette klassiske kinesiske strategiske brikspil. Mahjong Alchemy er en af de mere populære udgaver, som vi tilbyder, på grund af de klare farver og de seje brikker. De andre, somMahjong Tårn er også gode.
Andre slags gådespil, som vi har, er Spot the Differences flash spil. Nogle eksempler på denne kategori er Butterfly Fantasy og Brave Kitten, begger er gode eksempler på Spot the Differences spil. De har hvert deres egen grafiske stil, så du kan bare spille den du vil. Spil hvor du Søg efter billeder er også masser af sjov. I verden af gådespil, er disse dem, som alle elsker. Amsterdams Forbandelse og Golden Mask er to gode eksempler I denne genre. Hvilken du end vælger, så kig dig omkring, hvis du elsker at bryde din hjerne.