Spil Stedet » Sjove Spil
7.1 / 10 - 5219

Sjove Spil

Disse spil er kun for sjov! Her finder du ikke blodtørstige fjender eller behov for kompliceret strategi! Du kan slappe af med en omgang vredeskontrolspil eller kaste ting så langt du kan i vores kastespil. De her spil er alle sjove og stressnedsættende! Mor dig godt!

Leder du efter spil, som kan få dig til at grine? Vi har dig dækket, med et stort udvalg af sjove spil, som vil få dig til at flække af grin! Altså, ikke bogstaveligt talt, men du ved hvad vi mener. Helt seriøst, hvis du har brug for et smil, skal de her spil nok give dig et. Launch Things, Don't Get Bustedog Funny Faces er bare nogle af de forskellige slags sjove spil, som du kan spille online. Vi har håndplukket alle vores spil, for at være sikre på at de er de bedste flash spil online. Vi vil ikke spilde din tid, med at skulle vade igennem dårlige spil, som bare ikke er sjove.
Hvis du godt kan lide klam hummer, skal du nok prøve Væk Med Acne! og Pee Drunk spil. Begge er sjove, for nogle slags mennesker. Men hvis de ikke lige er din kop te, skal du måske prøve en af vores Vredes Kontrol spil, som Kevin Federline. Dyr I Byener et andet som mange folk nyder. At give dyr sjove ansigter, holder aldrig op med at være underholdende. Dette flash spil er unikt, fordi du skal tage en quiz og ansigtet på dyret vil vise hvad for et humør du er i. Det er et simpelt spil, men det er et der kan få dig til at smile.