Spil Stedet » Spil for Piger
8.8 / 10 - 29284

Spil for Piger

Med disse pigespil kan du spille spil, som alle piger vil elske. Du kan shoppe, ordne negle eller make-up på kendisser! Du kan oven i købet spille hvis du er en dreng, vi sladrer ikke!

Nej, du behøver ikke være af hunkøn for at nyde vores spil til piger, men det kan godt hjælpe på det! Vi har noget for alle, fra Madlavning til Restaurant Servering til Klæd på. Disse er bare nogle af vores mere populære kategorier. Vi har også Klæd Berømthederne af på spil og Indretningsarkitekt flash spil til piger, som kan lide andre slags aktiviteter. I Fashion Nails Saloon, får du lov at vælge dine negle, neglelak og klistermærker, så du kan lave et blændende design. Den bedste del er at der ikke er noget rod, når du er færdig og du kan male dine negle om og om igen, indtil du finder på noget du kan lide.
Barbie Pink Room er et af de bedste spil til dem som kan lide at dekorere og få værelser til at se flotte ud. Med mange forskellige muligheder, kan du blive væk i dette spil i timevis. Mens alle måske ikke forstår pointen med dette Flash spil, tror vi at nogle piger vil ønske at designe værelser. Richard Hammond Dress Up Spillet lader dig klæde karakteren på som du vil. Du kan nemt printe din påklædte karakter ud, når du er færdig. Gearet primært mod yngre børn, skal dette spil nok holde dig underholdt i et stykke tid.