Spil Stedet » Sportsspil
8.2 / 10 - 10935

Sportsspil

Er du også en rigtig atlet, men regner det udenfor? Også mig, så nu kan vi imponere tilskuerne fra bag computeren. Kør om kap ned af en bakke eller slå en home run i vores baseball spil! Sørg for at holde dig hydreret!

Om du kan lide Tennis eller Billiard, tror vi at vi har de bedste gratis Flash sports spil. Du behøver ikke bekymre dig, vi har også alle andre større sportsgrene repræsenteret, som Basketball og Baseball. Vi har endda Rugby! Og glem ikke vores fede liste med Dart. Billiards er det klassiske pool spil, som du kender og elsker. Styringen gør det nemt at sætte alle mulige slags skud op. På den anden side, så gør Tennis Game det muligt at spille med en computermodstander. Bare rolig, spillet har forskellige sværhedsgrader.
Hvis du kan lide fodbold, vil du glæde dig over Penalty Shootout 2012. Selvom det er simpelt, tilbyder det masser af underholdning og det lader dig endda få dit navn på ranglisten. Efter du har ændret nationalitet, er du på skift den der skyder og målmanden. Sportsspil er sjovt, fordi du får al underholdningen fra sport, uden alle de ømme muskler dagen efter! At spille disse spil online gratis kan, kan få dig til at tænke på noget andet og slappe af, uden at du behøver svede. Vi har noget til dig, uanset dit niveau, hvis du er en sports gamer.