Spil Stedet » TV & Film
8.3 / 10 - 14548

TV & Film

I denne kategori kan du spille spil baseret på dine favorit- film og serier. Spil som Svampebob og klar dig hele vejen gennem hans bikinibunds-eventyr eller red Townsville som en af Powerpuff pigerne!

Hvis du er den type person, som ser en film og så får lyst til at tage del i handlingen, så kan du gøre det nu med vores udvalg af Flash spil baseret på kendte TV figurer. Ben 10 Spil og Svampebob er to populære serier, som har deres helt egne kategorier. Svampebob spil er ikke kun for børn - Mange voksne vil også synes, at de er en god måde, at få tiden til at gå.
Med video spil baseret på populære film og fjernsynsprogrammer, kan du tage kontrollen over stjernen og få historien til at foregå på din egen måde. Har du altid haft lyst til at være Batman og rede Gotham city fra total ødelæggelse? Det kan du nu! Vi har endda gratis flash spil baseret på Toy Story filmene… Og det uendelige univers! Hvis du har en yndlingsfilm eller tv-serie, så er der en god chance for at vi har et spil baseret på det. Naruto Ultimate Biker er et eksempel. Baseret på den populære anime TV serie, vil dette spil smide dig lige ind i spændingen, som en biker. For fans af anime tegnefilmen, vil dette sjove og vanedannende spil give dig timevis af underholdning - gratis. Og dette er bare ét af de mange forskellige spil baseret på film og TV serier, som vi tilbyder.